5-brew

RIKTIGT TE FÖR TEÄLSKARE.

Brew Tea Co är ett litet ungt företag som på kort tid lyckats slå sig in på den stenhårda brittiska marknaden. Och bland annat på självaste Harvey Nichols. Är det någonting som britter kan så är det te och är det någonting de inte tänker kompromissa om så är det smaken på deras te.

Brew Tea består inte av några konstigheter. Tvärtom. Det är de vanliga smakerna du känner igen med den skillnaden att detta te är handplockat och rullade av hela teblad från utvalda odlingar. Det ger en mycket djupare och kraftfullare smak. Dessutom innehåller varje påse mer te. Det är sällan te jämförs men detta tycker vi slår allt.

English Breakfast Tea

En blandning av stora, handplockade och rullade teblad; Indiska Assam & Lankesiska Uva te.
Finns som tepåsar 2.5g och löste 113g

Fruit Punch

En härlig blandning av hibiskus, nypon, citrongräs, apelsinskal, äppelskal och jordgubbsolja som ger en riktig fruktkick.
Finns som tepåsar 2.5g och löste 113g

Earl Grey

Subtil Lankesiska UVA te med doften av italiensk bergamott och med Brew Teas tillägg av apelsinskal och ringblomma. En lätt, smakrik Earl Grey.
Finns som tepåsar 2.5g och löste 113g

Chai Tea

Vår blandning är extra rik på ingefära och svartpeppar för att ge den rätta smaken. Detta i kombination med vår mix av Assam, kardemummakärnor, kanel och kryddnejlikor ger din kopp en rik smak. Bryggs med varm mjölk och socker.
Finns som tepåsar 2.5g och löste 113g

Moroccan Mint

Pepparmynta blad blandas med kinesisk grön gunpowder te. En härligt uppfriskande smak.
Finns som tepåsar 2.5g och löste 113g.

Lemon & Ginger Tea

Vår Lemon & Ginger toppade med äpple, nypon och hibiskus. Prova över is, om du känner farlig, och det är också bra i drinkar.
Finns som tepåsar 2.5g och löste 113g.

Green Tea

Detta te odlas på hög höjd i provinsen Yunnan i Kina. Bryggs till en temperatur på 85 grader för en gräsig, vuxen, färsk smak.
Finns som tepåsar 2.5g och löste 113g.