2-bacon

SMAKA PÅ ORDEN, BACON JAM.
DET ÄR PRECIS SÅ GOTT SOM DET LÅTER.

På en liten restaurang i East London serverades det hamburgare. Förutom alla de obligatoriska tillbehören experimenterades det fram en fantastisk kombination av lökmarmelad och rökig bacon som blandades till en smaskig röra. Gästerna älskade Bacon Jam. Ganska omgående kom förfrågningar om det gick att köpa den med sig hem. 100 burkar producerades och samtliga såldes redan samma dag.

Många burkar senare så har det blivit en jättesuccé i hela England. Nu finns den äntligen tillgänglig här i Norden i 3 olika smakkombinationer! Bacon Jam, Bacon Chilli Jam och Chorizo Jam. Använd på hamburgare, biff eller bara på en varm baguette – grymt gott.

Bacon Jam

Originalet. Som topping till hamburgare, på en macka eller grillat. Här har man skapat en unik kombination av rökt bacon, kaffe, citronjuice, bourbon, vitlök och rosmarin.
105g

Chorizo Jam

Chorizo som aldrig förr. Inga konstigheter. Som övriga varianter, är det bara naturliga råvaror, en massa kött. Smeta på hamburgare, prova med grillad lax eller skaldjur rör in i pasta eller ät som tillbehör.
105g

Chilli Bacon Jam

Här har vi utgått från originalet och toppat det med lite chili. Varför inte ha som “kött tapenad” till fördrinken – en given succé.
105g