4-sinclair

SINCLAIR CONDIMENTS CO.

2012 startade Nik, Sinclair Condiments. Mycket kärlek till smak och kvalité har blivit Sinclair Condiments signum.

I dag finns det 6 olika produkter och alla lika underbara och goda. Efter ett halvår blev Nik belönad med Guld i Great Taste Award och det följdes av mer beröm och priser. 2014 blev han utnämnd till Storbritanniens bästa nykomling inom ”Artisan Food Products”.

Smokey Chipotle Ketchup

Chipotles är torkad rökt röd jalapeño chilli. Vi blandar dem med vårt eget ketchuprecept för att ge en grym söt rökighet . Ett mångsidigt bordsketchup som gör en bra måltid till en episk middag.
280g

Smokey Naga

En stark chillisås med en djup, rökig smak. Lägg en droppe i din Chilli con carne eller spagetti bolognese och du har skapat en ny rätt. Sedan är det en smaksak om det är en eller flera droppar. Its good but its hot!
100ml

Roasted Pepper Ketchup

Originalet, där allt började! Färsk paprika rostas med vitlök och blandas med tomat. Med sin syrliga och sötma, smakar den lika bra i pastasåsen som på pizzan.
280g

Jalapeno & Lime

Delikat, mild och kryddig. Jalapeños & färsk limejuice med lite vitlök. Som sås eller marinad ger den ett fräscht ”bett” som passar särskilt till vitt kött. Fisk, kyckling, fläsk och gärna till sallad eller grönsaker. Prova toppa upp din tequilashot!
100ml

Hot Banana Ketchup

This is no monkey business! Få går förbi denna sås utan att reagera. Använd den i matlagningen eller som tillbehör. Blanda ut med lite creme fraische som dip. Vi älskar det på hamburgare, korv, baconsmörgåsar, sötpotatis-pommes frites … listan kan göras lång.
280g

Scotch Bonnet

Enkelhet. Färska Scotch Bonnet blandas med vitlök för att skapa en ren fruktig sås med precis rätt mängd värme för chiliälskare och nybörjare . Prova på färska jordgubbar!
100ml