bgheader

En prisbelönad smakförhöjare som lyfter din matlagning till en helt annan nivå.

Black Garlic är det senaste inom matlagning. Hyllad lika mycket av mästerkockar som hemmakockar för sin smakförhöjande förmåga. Black Garlic är en helt vanlig vitlök som genomgått en fermenteringsprocess och har därigenom förändrat alla sina karakteristiska egenskaper. Den fräna smaken är borta och ersatt med en söt melassliknande smak med undertoner av lakrits och balsamvinäger. Mosa klyftorna, blanda i lite vatten och rör om. Sedan är det bara att blanda ner tillsammans med de övriga ingredienserna. Och det spelar ingen roll om det är i köttfärsen eller i marinaden. Till fisk eller dressingen. Brödbak, kakbak och till och med glass. Oavsett så lyfter Black Garlic de befintliga smakerna till helt andra höjder.

Black Garlic Hel

I st lök/påse. Det här blir lite av en introduktion till den oinvigde. Man ser vad det egentligen är, en “svart vitlök” inga konstigheter. Den är jätteroligoch uppskattat som en gå-bort present. Lång hållbarhet.
a 30g

Black Garlic Skalad

När du väl har blivit frälst, vilket du kommer att bli, då finns Black Garlic i skalad form. Lite mer för pengarna och samma långa hållbarhet som påsen.
50g